top of page

Başarı; kutlamadır.


Geçen yazılarımda 5D sınıfı ile yaptığımız projeden ve diğer çalışmalarımızdan bahsetmiştim. Onlar yaptıkları bu iyilik karşısında kendileriyle gurur duydular ve yüreklerinde iyilik duygusunu hissettiler. Bir öğretmen olarak, onların bu duygularını daima taşıyacakları bir alana taşımak istedim. Ne zaman bakarlarsa baksınlar, yaptıkları iyiliği her zaman hatırlamaları için bir hediye verip, onların başarılarını kutlamak istedim.

Hiçbir başarı ve iyi duygular "kutlamasız" kalmamalıdır. Geçmişte Dünya Şampiyonluğu yaşamış bir sporcu olarak, başarı saydığım şeylerin kutlamasını yapamadığım için kendimi hiçbir zaman yeterli görememiştim.

Başarı, hissedilen duygudur. Her şey bittiğinde yatağına girdiğinde hissettiğin huzurdur. Duyguların yansıması olarak da bir madalya verildiğinde, insan tamamen kendisini yararlı hisseder. Ben de 5D sınıfına bu duyguları yaşadıkları için bir madalya yaptırdım. Bu başarıyı kendilerini keşfettikleri için kazandılar. Kalplerinde yeşeren huzuru tattıkları için...

Onlara çok teşekkür ederim. Bana bu motivasyonu sağladıkları için...



9 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Son Yazılarım

bottom of page